سالامانکای اسپانیا و بهترین دسرهای بلژیک
• تعداد: 32 عدد کوکی
• زمان پخت: 65 دقیقه
وافل بلژیکی ظاهری زیبا و درونی سبک و نرم دارد در عین حال که بیرون آن برشته و طلایی است. شما یک وافل خوشمزه برای صبحانه خواهید داشت که هم خوش طعم است و هم خوش ظاهر. این وافل را میتوان هم با میوه و هم عسل و کارامل سرو کرد.
تاریخچه وافل
وافل یک نوع دسر و یا غذای درست شده با خمیر است که بین دو صفحه ماهیتابه که شکل و اندازه خاصی دارد و همچنین طراحی خاصی در داخل خود دارد که باعث سر و شکل دادن به وافل میشود. در واقع وافل در ماهیتابه مخصوص که وافل ساز نام دارد درست میشود. این غذا در سراسر جهان و بخصوص کشور بلژیک که مبدا اصلی آن درست شده و مصرف میشود. وافل از نوع ساده تا رنگی رنگی و با طعمهای مختلفی درست میشود. در بعضی جاها بصورت فریز شده و یا آماده موجود است و برای استفاده، فقط باید گرم شود.
در دوران باستان یونانیها، کیکهای مسطحی به نام اوبلیوس را بین دو صفحه فلزی داغ میپختند. این روش در اروپای قرون وسطی گسترش یافت و مخلوط کیک، مخلوط آرد، آب یا شیر و گاهی هم تخممرغ که به عنوان ویفر شناخته میشد روی آتش و بین دو صفحه آهنی با دستههای بلند، پخته میشد. بعدها ماهیتابهها به شکلهای مختلفی درآمدند و تغییر کردند به طوری که طراحی کف ماهیتابه روی نانها طرح ایجاد میکرد. بسیاری از وافلهای درست شده در آن زمان شبیه به وافلهای مستطیلی امروزی، اما با طولی و عرضی بیشتر بودند.
بهترین وافل بلژیکی
کسی هست که وافل دوست نداشته باشد؟ مگر اینکه کلا نخورده باشد و نداند که چیست. این غذا یک صبحانه راحت و خوشمزه است بخصوص برای آخر هفته که میخواهید یک حال اساسی به خانواده عزیزتان بدهید. در واقع درست کردن وافل و سرو آن به صورت گرم تنها دلیل آنها برای بیدار شدن در صبحهای تنبلانه آخر هفته خواهد بود. اگر یکبار آن را درست کنید برای همیشه به آن وابسته خواهند شد و بهتر است از شب قبل به آنها اطلاع دهید تا ببینید صبح چطور سر میز صبحانه حاضر و آماده نشستهاند.
وافل بلژیکی ما طعمی عالی خوشمزه و عالی دارد که البته به لطف باتر میلک یا همان شیرترش است. آنها از داخل کاملا نرم و لطیف و در بیرون برشته و خوش ظاهر هستند که نرمی و تردی آنها کاملا متناسب است.
در مورد چیزهایی که قرار است روی آنها بگذارید انتخاب با شماست که بخواهید همانند نوع سنتی مقداری کره روی آن بگذارید یا مقداری عسل یا شیره خرما روی آنها بریزید. بخصوص ریختن عسل میان دو وافل در واقع یک ویفر عسلی خوش طعم به شما میدهد به ویژه اگر مقداری موز هم در بین دو وافل باشد. وافل تنها یک دسر عادی نیست بلکه یک صبحانه کامل است، چون واجد همه عناصر غذایی مورد نیاز برای سیر کردن یعنی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است؛ بنابراین شما بدون اینکه بخواهید نگران گرسنگی و یا چنگ زدن معده باشید، میتوانید آنها را درست کرده و میل کنید.
مواد لازم برای وافل چه هستند
برای درست کردن وافل بلژیکی از موادی استفاده میشود که در خانه اکثر همه ما وجود دارد یا دست کم به راحتی قابل دسترس و خریداری هستند.
مواد لازم برای وافل چه هستند
برای درست کردن وافل بلژیکی از موادی استفاده میشود که در خانه اکثر همه ما وجود دارد یا دست کم به راحتی قابل دسترس و خریداری هستند.
آرد همه کاره: آرد همه کاره یا چند منظوره در واقع همان آردهای بسته بندی موجود در بازار هستند که برای درست کردن نان، کیک و انواع شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرند و با آرد سفید قدری متفاوت هستند.
نشاسته ذرت: این ماده کمک میکند تا وافلها ترد و سبک شوند.
بیکینگپودر و جوش شیرین: از هر دو ماده برای خمیر استفاده میشود.
نمک: این ماده طعمها را متعادل میکند.
باترمیلک و شیر: من به جایگزین کردن باترمیلک با چیزی دیگر توصیه نمیکنم، چون با این ماده نتیجه کار بهتر خواهد بود. درصد چربی آن هر مقدار که باشد میتوان استفاده کرد. برای یادگیری درست کردن باترمیلک به مطلب درست کردن انواع کاپ کیک خانگی مراجعه کنید.
روغن گیاهی: کره را جایگزین آن نکنید، چون وافل ترد و سبک به دست نخواهد آمد.
اسانس وانیل: این ماده طعم و بوی خوش به وافل اضافه میکند.
تخممرغ: در این دستورالعمل زرده و سفیده از هم جدا میشوند و سفیده خیلی خوب زده میشود تا پف کند و حجم وافل را افزایش دهد.
شکر سفید: فقط مقدار کمی از آن را احتیاج داریم و برای ایجاد طعم و قهوهای شدن بیرون وافل استفاده میشود.
سالامانکا یک شهر دانشگاهی با جامعه جوانان پرجنبوجوش متشکل از ملیتهای مختلف است. میدانهای روباز متعدد آن، رستورانها، بارها، بوتیکها و کافهها و همچنین کلیسای جامع ماسهسنگ، بناهای تاریخی و موزههایی با قدمت قرن سیزدهم را در خود جای داده است. بهترین مکان برای شروع سفر در سالامانکای اسپانیا، میدان معروف پلازا مایور است که یکی از زیباترین میدانهای کل اروپاست. در این میدان سالامانکای اسپانیا، مطمئناً تعدادی از مردم را در حال لذتبردن از نوشیدنی یا میانوعده در کافهها و رستورانهای بیرونی خواهید دید. همچنین، میتوانید مدالهای کندهکاریشده با چهره افراد مشهوری مانند سروانتس، نویسنده دنکیشوت را ببینید. پس از گرفتن چند عکس، برای یک فنجان قهوه در هر یک از کافههای میدان توقف کنید؛ برای مثال، کافه نوولتی صد ساله، با مجسمه نویسنده Torrente Ballester در داخل آن، گزینه خوبی است.