اخبار و مطالب خدمات کشور

جدیدترین مطالب ایران

اخبار و مطالب خدمات کشور

جدیدترین مطالب ایران

آشنایی با بهترین دسر های بلژیک

بهترین دسر های بلژیک



معرفی بهترین دسر های بلژیک

کروسان شکلاتی از  بهترین دسر های بلژیک  که با نام  کیک شکلاتی  نیز شناخته می‌شود، شیرینی‌ای است که از یک خمیر پف دار درست می‌شود، شبیه به شیرینی کروسان ، مستطیل شکل و روی یک یا چند تخته شکلات پیچیده می‌شود. بسته به مناطق فرانسوی زبان، نام‌های مختلفی برای این کروسان وجود دارد. در  زبان اسپانیایی  به این شیرینی ناپولیتانا می‌گویند. مواد تشکیل دهنده این کیک، نمک، شکر، آب، کره، آرد  و شکلات است.



هیچ وعده غذایی بدون دسر کامل نیست، این قانونی نانوشته در تمام دنیاست. اما دسرها در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از دسرها سبک تر و میوه ای هستند و برخی سنگین تر و شکلاتی هستند. ببینیم مردم ۲۵ کشور جهان عشق شان به شیرینی را چطور نشان میدهند. تعداد محبوب ترین دسر های شیرین دنیا زیاد نیست اما همین تعداد هم به خوبی در سراسر دنیا دیده می شوند. برخی از آن ها به قدری فراگیر شده اند که در بسیاری از کشورها به صورت بومی تهیه می شوند. به این معنا که با کمی تغییر و تحول آن دسر را به ذائقه خود نزدیک کرده اند. البته تا جایی که اصالت دسر از بین نرود.

۱٫ کرم برولی در تمام فرانسه، دسری محبوب به شمار می رود. این دسر شامل کرم کاستار غلیظ می شود که با لایه ای ترد از کارامل پوشانده می شود. برای قهوه ای شدن سطح دسر، کمی برشته میشود.

۲٫ در اندونزی، دادار به معنی پنکیک و گولونگ به معنی پیچیدن می باشد. بنابراین جای تعجب ندارد که این دسر اندونزی که متعلق به جزیره جاوا می باشد، دادار گولونگ نام گرفته است. این دسر نوعی پنکیک سبز است که از برگ های پاندانوس پیچیده و پر شده با شکر نارگیل تهیه میشود.

۳٫ پای سیب قطعا آمریکایی ترین دسر دنیاست. این دسر از قطعه های سیب و خمیر ترد و شیرین پخته می شود. سرو آن نیز با خامه، بستنی وانیلی و یا حتی پنیر چدارسرو است. پای سیب از آم دسرهای شیرین دنیا است که شهرت جهانی دارد.

۴٫ باقلوا یکی از دسرهای مخصوص ترکیه است که با خمیر فیلو و آجیل خرد شده پخته می شود. تکه های باقلوا با شربت و یا عسل تزئین میشوند. به جرات می توان باقوا را یکی از محبوب ترین دسر های شیرین دنیا دانست. این دسر در ترکیه، ایران و کشورهای عربی بسیار محبوب است.

۵٫ خیابان های ایتالیا پر از رستوران هایی است که ژلاتو می فروشند. ژلاتو نوعی بستنی ایتالیایی است که از نوع معمول آمریکایی نرم تر است. ژلاتو در طعم های مختلفی همچون تمشک، پسته، نیشکر و شکلات عرضه میشود.

۶٫ پیکارون، نسخه پرویی دونات آمریکایی است. این دونات های سرخ شده از ترکیبی از سیب زمینی شیرین، کدو، آرد، مخمر، شکر و رازیانه تشکیل شده اند. دونات تقریبا یکی از مشهور ترین دسر های شیرین دنیا است. دونات فقط یکی از  بهترین دسر های آمریکا  نیست. محبوبت دونات بسیار گسترده است. مردم در سراسر دنیا آن را به شیوه های مختلف درست می کنند. در هر کشور سعی می شود دونات را به ذائقه مردم خودشان طبخ کنند.

۷٫ مردم روسیه عاشق دسر مخصوص این کشور با نام سیرنیکی هستند. نوعی پنکیک تشکیل شده از کوارک ( محصولی لبنی تشکیل شده از پنیر که بافتی مشابه خامه ترش دارد) می باشد. این پنکیک ها در روغن سرخ می شوند و به همراه مربا، سس سیب، خامه ترش و یا عسل سرو می شوند.

٫ تارت سانتیاگو نام اسپانیایی کیک سنت جیمز می باشد. این کیک بادامی، تاریخچه غنی را پشت سر دارد. منشأ این کیک به قرون وسطی و منطق گالیسیا در شمال غربی اسپانیا بر می گردد.

۹٫ موچی که نوعی دسر ژاپنی است نامش را از برنج چسبناک موچیگام گرفته است که خمیر شده و به شکل کُره هایی توپر سرو می شود. با وجود اینکه این دسر در تمام طول سال پخت میشود، اما بیشتردر مراسم سال نو ژاپنی فروخته و خورده می شود. موچی معمولاً با اسکوپ کوچکی از بستنی همراه است.

۱۰٫ پاستلیتو معمولاً در روز استقلال آرژانتین خورده می شود. این دسر نوعی شیرینی پف کرده و ورقه ورقه است که با شربت به و یا سیب زمینی شیرین پر می شود. این دسر سپس در روغن سرخ شده و با خاک قند تزئین میشود.

۱۱٫ پای بُنافی نوعی دسر خوشمزه انگلیسی است که با موز، خامه، تافی، و گاهی اوقات شکلات یا قهوه تهیه می شود.

۱۲٫ بریگادیروس جز جدایی ناپذیر همه جشن های مهم برزیل است. این دسر که شبیه ترافل است از ترکیب پودر شکلات، شیر غلیظ شده و کره پخته می شود. این دسر را می توان بصورت مخلوط شده با دیگر مواد سرو کرد و یا آن را بصورت توپ های کوچکی درآورد و با تکه های شکلات تزئین اش کرد.

۱۳٫ ریش اژدها دسری محبوب و پخت آن یکی از هنرهای سنتی در چین به شمار می رود. این دسر که شبیه به پیله ای سفید است از شکر، شربت ذرت، بادام زمینی، دانه کنجد و نارگیل تهیه میشود.

۱۴٫ وافل بلژیکی همانطور که از نامش پیداست، یکی ازبهترین دسر های بلژیک و میان وعده ای محبوب است. طعم کره ای آن وقتی که تازه از فر خارج شده با لایه ای از شکر و یا نوتلا خورده شود، وصف ناپذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.