استراتژی معاملاتی فارکس دلفین وست
این روزها اکثر تریدرها به دنبال دانلود بهترین استراتژی فارکس یا دانلود رایگان استراتژی فارکس هستند. استراتژی فارکس سیستمی را تعریف می کند که معامله گر از آن برای تعیین زمان خرید و فروش یک جفت ارز یا سهام استفاده می کند. در بازارهای مالی انواع استراتژی فارکس وجود دارد که معامله گر می تواند به انتخاب خود یکی را برگزیند و از آن استفاده کند. این موارد شامل: تجزیه و تحلیل فنی (تکنیکال) ، یا تجزیه و تحلیل بنیادی (فاندامنتال) می باشد. در واقع پکیج استراتژی فارکس خوب در معاملات به معامله گر این اجازه را می دهد تا بازار را تجزیه و تحلیل کرده و با اطمینان بیشتر معاملات خود را طبق الگوی مشخص و معین انجام دهد و ریسک کار را کاهش دهد.
معاملات پرایس اکشن روند یکی از ساده ترین و در عین حال معتبرترین استراتژی حرفه ای فارکس می باشد. همان گونه که از نامش پیداست، این نوع استراتژی شامل: معامله در جهت روند قیمت فعلی است. برای انجام موثر این کار، معامله گران ابتدا باید نقاط حمایت و مقاونت ، طول مدت، جهت و قدرت روند کلی را مشخص کنند. تمامی این عوامل به آن ها می گوید که روند فعلی چقدر قوی است و چه زمانی ممکن است بازار برای برگشت آماده باشد. در یک استراتژی معاملاتی روند، معامله گر با استفاده از خطوط روند ، حمایت و مقاومت ،الگوهای کندل استیک ، نقطه ی ورود به معامله را پیدا میکند.
آن ها فقط باید بدانند چه وقت از موقعیت فعلی خود خارج شوند تا ضرر را محدود کنند. حتی هنگامی که بازار روند روبه رشدی دارد، نوسانات قیمت ناچیزی وجود دارد که بر خلاف جهت روند غالب است. به همین علت، معاملات روند از رویکرد بلندمدتی که به عنوان معاملات موقعیتی شناخته می شود، حمایت می کند. هنگام سرمایه گذاری در جهت یک روند قوی، یک معامله گر باید آماده باشد تا در برابر ضررهای ناچیز مقاومت کند با این آگاهی که سود آن ها در نهایت تا زمانی که روند فراگیر تداوم داشته باشد از زیان ها فراتر می رود.
معامله ترند، یکی از معتبرترین و راحتترین استراتژی معاملاتی فارکس دلفین وست است. همانطور که از اسم این روش مشخص است، این نوع استراتژی در برگیرنده معاملات در سمت و سوی قیمت فعلی بازار است.
برای انجام صحیح و مناسب این استراتژی، معاملهکنندگان در ابتدا باید طول مدت و قدرت و روند بازار فعلی را مشخص کنند. تمام این موارد به آنها میگوید که روند فعلی چه قدرتی دارد و بازار در چه زمانی بازار آماده برگشت است.
در استراتژی معاملاتی برحسب ترند و روند بازار، معاملهکننده احتیاجی به دانستن زمان یا جهت برگشت بازار نخواهد داشت. آنها فقط باید متوجه این موضوع باشند که بازار چه زمانی از حالت و شرایط فعلی خود بیرون میرود که بتوانند سود خود را بیشتر و ضررها را کمتر و محدود کنند.
حتی ممکن است وقتی که بازار روندی کاملا صعودی و سودده دارد، نوسانات قیمتی موجود باشد که بر خلاف جریان بازار، بر این جریان چیره شوند. به خاطر همین موضوع، معاملات بر اساس ترند و روند بازار، از رویکردی با زمانی طولانی پشتیبانی میکند که به عنوان معاملات موقعیتی در بین معاملهکنندگان شناخته میشود.
وقتی معاملهکننده در جهتی قدرتمند شروع به سرمایهگذاری میکند، باید خود را به بهترین شکل با بهترین استراتژی فارکس آماده کند که در مقابل ضررهای کم و ناچیز مقاوم باشد. با آگاهی آنها از این موضوع که مقدار سود نهایی آنها در نهایت تا هنگامی که این روند ادامه دار باشد، از میزان ضررهایشان بیشتر خواهد بود.
به همین دلایل این روش را بسیاری از معاملهکنندگان و افراد فعال در این حوزه، بهترین استراتژی فارکس میدانند. البته لقب دادن بهترین استراتژی به روشی خاص، کاملا به شرایط هر فرد و سازمانی بستگی دارد.
برای مشخص کردن قدرت و جهت فعلی بازار، معاملهگران اغلب از میانگینهای متغیر ساده و میانگین متغیر نمایی مانند میانگین همگرایی و واگرایی متغیر (MACD) و شاخص جهتگیری میانگین (ADX)، استفاده میکنند.
تمام میانگینهای متغیر، شاخصهای کند و آهستهای هستند که از نوسانات قیمت گذشته بازار برای دادن اطلاعات به شرایط فعلی روند بازار استفاده میکنند. علاوه بر آمادهسازی دید نسبت به جهت و قدرت بازار فعلی و روند آن، از میانگینهای متغیر نیز میتوان برای محاسبه میزان پشتیبانی و قدرت استفاده کرد.
در زمانی که قیمت به سطح پشتیبانی و ثبات از قبل پیشبینی شده نرسد یا وقتی که میانگین متغیر بلند مدت از میانگین متغیر کوتاه مدت بالاتر برود، این تصور به وجود میآید که این نشانهها، نشانههای تغییر هستند.
به جای پیشبینی کردن جهت عکس و ورود به شرایطی جدید، معاملهکنندگان این استراتژی، از این سیگنالها برای خارج شدن از موقعیت فعلی خود بهره میگیرند. هنگامی روندی جدید به وجود آمد، معاملهگر مجددا در جهت روند موجود در بازار فعلی معاملات خود را انجام خواهد داد.
نوسان قیمت معمولا قبل از تغییر قیمت دستخوش تغییرات میشود، بنابراین شاخصهای تغییر و نوسان، مانند نوسانساز تصادفی و شاخص قدرت نسبی (RSI) نیز میتوانند برای شناسایی بهتر این بازار مورد استفاده قرار گیرند.
این نوع شاخصها به افراد فعال در تجارت و معامله کمک میکنند که قیمتها را در زمانهای نزدیک شدن به قیمتهای بیش از حد خریداری شده یا بیش از حد فروخته شده تشخیص دهند و دید خوبی را به معاملهکننده جهت تغییرات بازار میدهند.