تور زوریخ ۱۴۰۱
سوئیس (Switzerland) کشوری در غرب اروپا است که با کشورهای آلمان، لیختناشتاین و اتریش مرز مشترک دارد. سوئیس با جمعیت حدود هشت و نیم میلیون نفر یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است. زوریخ، با دارا بودن ذخایر طبیعی چون یک رودخانه و یک دریاچه، دارای چشماندازی مسحور کننده از کوهستان آلپ سوئیس پوشیده از برف، است. قدم زدن در خیابانهای سنگفرش شده تمیز، در زمینهای تپهای زوریخ، تجربهای منحصر به فرد است و منارههای مخروطی کلیساهای قرون وسطایی تا آسمان بهشتی این شهر، بالا رفتهاند. زوریخ مرکز بان های بین المللی و مرکز تجارت جهان است. زوریخ به شهر بانک و شکلات معروف است. در این مقاله به معرفی جاذبه های این شهر خواهیم پرداخت و هزینه های سفر به آن را بررسی خواهیم کرد.
بهترین زمان سفر با تور زوریخ 1401 بین خرداد تا اواخر مرداد است. این وقت از سال هوا مطبوع و آفتابی و البته گرانترین و شلوغترین ماههای سال خواهد بود. اگر با هوای خنک و نسبتا سرد سازگار هستید پاییز رنگارنگ زوریخ در آبان ماه هم گزینهی جذابی خواهد بود و اگر در فکر صرفهجویی در هزینهها هستید زمستان بهترین و ارزانترین فصل برای سفر به زوریخ است.
این دریاچه ی یخی که از یخ های رشته کوه آلپ گرفته شده، از Bellevue در زوریخ شروع می شود و طی یک راه ۳ کیلومتری ، تا Tiefenbrunnen کشیده می شود و تا چندین شهر کوچک دیگر مانند Thalwil و Kusnacht ادامه می یابد. اگر عاشق قایق سواری هستید کمپانی های زیادی را در این محدوده پیدا میکنید که قایق اجاره می دهند.
این فضای سبز بزرگی که در بخش قدیمی شهر زوریخ قرار دارد و تنها پیاده میتوان در آن تردد کرد، تاریخچهای طولانی دارد. این مکان روی تپهی Lindenhof واقع شده است به همین دلیل یک منظره بسیار زیبا را در خود دارد. این مکان یکی از اصلیترین مکانهای شهر زوریخ برای جمع شدن مردم و انجام کارهای گروهی است. قطعا این مکان تاریخی همراه با تاریخچه عظیمی که دارد و با مناظر زیبایی که دارا است، یکی از برترین نقاط دیدنی زوریخ به شمار میآید.
این کلیسای باشکوه یکی از چهار کلیسای اصلی شهر زوریخ به شمار میرود و عده زیادی بر این باورند که این کلیسا توسط کارلوس ماگنوس (مؤسس امپراتوری روم) ساخته شده است. دو برج بلند این کلیسا از سمبلهای اصلی شهر زوریخ به شمار میرود. آینهکاریهای روی سقف کلیسا و همچنین درهای آن جزو این تغییرات به شمار میروند. در این کلیسا تندیسی از کارلوس ماگنوس هم نگهداری میشود.
این بنا هم یکی از چهار کلیسای اصلی زوریخ است که به «کلیسای زنان» هم شناخته میشود. این بنا در سال ۸۵۳ ساخته شد. این بنا بهمدت هفتصد سال یک عبادتگاه بود و در زمان قدیم، رییس این صومعه حکمرانی شهر را بر عهده داشت.
باغ وحش زوریخ یعنی یکی از بهترین باغ وحشهای اروپا، سال ۱۹۲۹ افتتاح شده. از جذابترین بخشهای این باغ وحش ۲۷ هکتاری، رژهی پنگوئنهاست که اگر دمای هوا کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد باشد، هر روز بعد از ظهر انجام میتوانید ببینید. در این رژه، شاه پنگوئنها که تعدادشان ۱۲ تاست، با حرکاتشان تماشاچیان را حسابی سرگرم میکنند.
یوالآیبرگ کوهی با ارتفاع ۸۷۰ متر است که در بین شهر زوریخ، شهر استالیکن و روستای Uitikon قرار دارد. این کوه به شهر و دریاچهی زوریخ، دیدی ۳۶۰ درجه دارد. در بالای کوه اگر هوا صاف باشد، با نگاه کردن به سمت جنوب، منظرهی کوههای آلپ را خواهید دید. در بالای قله، هتل Uto Kulm و دو برج قرار دارد. یکی از برجها مخصوص تماشای منظرهی اطراف است. برج دیگر هم برج تلویزیون است که در سال ۱۹۹۰ ساخته شده است
در خیابان بانهوف، مشهورترین طراحان مشغول به کار هستند و از بهترین مکان ها برای خرید در کل زوریخ است. مغازه های این خیابان که از جاذبه های زوریخ است، خصوصا خیاطی هایش از شهرت خاصی برخوردارند. اگر این خیابان را تا آخر بروید، به میدانی به نام Paradeplatz می رسید که در اطراف آن چند شکلات فروشی و کافی شاپ درجه یک وجود دارد.
الستاتد زوریخ ، منطقه تاریخی شهر زوریخ است که به قبل از قرن بیستم میلادی برمی گردد؛ پر از بازارها، میدان ها و ساختمان های دیدنی است. که خود به تنهایی بخشی از جاذبه های گردشگری زوریخ اند. تلفیقی از سبک گوتیک و قرون وسطی در معماری تمام بناهای این منطقه به چشم می خورد. در این منطقه، محله ای مربوط به قرون وسطی با نام Rathaus قرار دارد.
این غذا از پنیر آب شده و مواد دیگری از قبیل سیر، مقداری آرد ذرت یا نشاسته ذرت و اغلب شربت گیلاس تهیه میشود. فوندوی پنیر در یک ظرف سرامیکی خاص سرو میشود که برای گرم نگه داشتن آن شعله کوچکی در زیر آن قرار میدهند. تکههای کوچک نان را با چنگال در این پنیر ذوب شده آغشته کرده و سپس میل میکنند.
رستی خوراک سیب زمینی است که در سوئیس در ابتدا توسط کشاورزان برای صبحانه میل میشد و سپس با گذشت زمان همه مردمان سوئیس آن را تهیه میکردند. در این خوراک اغلب سیبزمینیهای چاشنیدار را که یا نیمپز هستند یا خام، در ظرفی پر از روغن سرخ میکنند. گاهی با این غذا بیکن، سبزیجات و پنیر نیز افزوده میشود و گاهی با نیمرو نیز میل میشود.